субота, 29 січня 2011 р.

Південний парк (South Park)

Південний парк - скажений мультсеріал, знятий Метом Стоуном, та Треєм Паркером. Мультфільм переповнений чорним гумором та ненавистю. Від мультфільму отримують задоволення як діти, так і дорослі, адже в ньому описується буденне життя, та постійні проблеми кожного з нас.



Зліва на право: Кенні Маккормік, Стен Марш, Ерік Картман, Кайл Брофловскі.
Стисло про мульт

Події  мультфільму розгортаються в маленькому містечку "Південний парк", яке знаходиться в штаті Колорадо. Кожна серія мультфільму приносить максимальне задоволення від її перегляду. Головні герої мультфільму - це чотири діточок, які здатні на божевільні вчинки.

Кенні Маккормік

Втілення всієї бідності світу. Він такий бідний, що їсть гівно за гроші. Це персонаж помирає майже в кожній серії мультфільму. Коли в Мета Стоуна та Трея Паркера запитали чому він помирає в кожній серії, вони відповіли: " тому, що він бідний". Зазвичай він помирає страшною й жорстокою смертю. 


Досить таки мирний персонаж... 

Стен Марш

Закоханий у Венді Тестабургер. Друг Кенні Маккорміка та Кайла Брофловскі, до Картмана ставиться не з особливою прихильністю. Його батько Ренді Марш є важливим персонажем мульсеріалу. 

Разом з Кайлом борються з поганими проступками Картмана, та за справедливість в світі.
Йому подобаються дельфіни та кити)))

Ерік Картман

Персонаж який звслуговує на окрему статтю (але він її не отримає). Ерік Картман - це не просто втілення зла та ненависті, не просто расист та вбивця, Ерік Картман це Південний Парк!!! Творці Південного парку втілили в ньому все зло цього мультфільму.

"Він навязує свою волю іншим... тепер він мій кумир!!!" (Ерік Картман) 


Він вбив батьків одного хлопця, підсунув іхні останки йому в чілі, і той зїв своїх батьків. Він не одноразово намагався знищити всіх євреїв світу. У нього є двійник з злого паралельного світу (двійник надзвичайно добрий, і вихований). Ерік Картман не знає хто його мама, так як його мама це його батько (вона гермафродит, аналіз днк показав, що вона його батько, а так як гермафродит не може запліднити сам себе, значить його виносив хтось інший). Його мама знімається в журналі "курви з підворіття".

Кайл Брофловскі

Кайл Брофловскі - єврей який ненавидить Еріка Картмана, та дружить зі Стеном Маршем, та Кенні Маккорміком. З Картманом він також дружить (мається на увазі "спілкується"),але він його ненавидить. Ерік постійно називає Кайла жидом, жидярою та іншими образливими словами. Картман завжди хоче бути кращим за Кайла. Навіть якщо Кайл буде на 182-му місці, а Картман на 183-му, Карман буде радий.

Немає коментарів:

Дописати коментар