понеділок, 17 січня 2011 р.

vkontakte.ru (Вконтакте)

vkontakte.ru (синоніми: контакт) - стандартна гівномережа скопійована з фейсбука. Мережа яка створена для того, щоб зомбувати людей, та розповсюджувати спам всіма відомими нам методами.
Ось Вам сильно "тюнінгована" сторінка реального пацана з гівномережі, яку всі величають вконтакте.


Про проект "vkontakte"

Проект "vkontakte" створений для зомбування безневинних Українців та москалів. Ця гівномережа примушує людей бути чимось зобовязаними перед нею. "Напиши мені вконтакт" ця фраза звучить всюди... а в хуй вам не написати??? Чому саме контакт? Невже Ви всі забули про електронну пошту, про мобільні телефони? Може мені не зручно йти додому й читати, що мені написали вконтакті. Невже Вам зручнішше заливати файли на файлообмінники, а потім давати людям посилання на них? Невже не простіше передати той єбучий текстовий документ через електронну пошту??? Невже Ви всі такі зазомбовані? Чому ти думаєш, що кожен мусить мати сторінку вконтакті?

Контингент вконтакте

Вконтакте сидять всі... Коли школоті купують компютер і проводять інтернет, першим ділом кожен з них регіструється вконтакті, ібо це круто!!! Мушу їх розчарувати, бо це не круто, а перетворення в типічного гівномережника.
Створи сторінку вконтакті й перетворися в них, якщо мама розумом не наділила!!!



Як видалити сторінку з вконтакте

Невже ви не знаєте як видалити сторінку з контакта? Не дивно... вони не видаляються (в час написання цьої статті методів видалення не було). Старий добрий анонімус знайшов діючий метод.


Доречі, ця стаття написана виключно для кращої індексації цього блогу, так як школота, та зазомбовані юзери постійно шукають свою Мекку та Медину.

Немає коментарів:

Дописати коментар