неділя, 27 лютого 2011 р.

Фото на фоні ковра

Фото на  фоні ковра - це дуже популярна штука. Топ сьогоднішніх альбомів вконтакте і однокласників. Фото на фоні ковра, популярнішше ніж фото з пальцем на губах, яке є у кожної тупої діри, яка вважає себе супер сексуальною (фото з пальцем на губах показане в статті, трохи далі).


А у тебе є фото на фоні ковра??? Не соромся, ми все зрозуміємо...
Опис фото на фоні ковра

Коли йде мова про ці фото, не маються на увазі фото, які повністю на фоні ковра (як наведено приклад на початку статті). Якщо бути точнішшим, то "фото на фоні ковра" це будь яке фото, де його хоч трохи видно. Фото на фоні ковра, роблять повні кретини, селюки, люди які в повному відчаї, бо вже не мають де сфотографуватися, ба навіть нормальні люди (не розуміючи, що вони діють). Коври зазвичай радянські, або китайські. Фотом на фоні ковра, не можна вважати фото, на якому нормальна обстановка, і нормальний килим, наприклад: 




Але, фотом на фоні ковра, можна вважати таке фото:


Зрілі тітоньки на фоні ковра атакують соціальні мережі. Подивіться скільки емоцій, скільки пристрасті в її погляді, яка чікса... А який килим... Я в захваті від нього... Вона шукає свого коханого в соціальних мережах, адже прожити до 80 років без чоловіка так важко...

Доречі... На початку статті йшла мова про те, що кожна тупа діра має фото з пальцем на губах. Так ось екземпляр: 


Послухайте ті, хто таке робить. Фото з пальцем на губах, не робить тебе кращою, ніж ти є, а твої цицьки мені не подобаються. Сховай, і більше нікому їх не показуй. Закликаю всіх дівчат, не робіть таке. Лиш одна на тисячу таких фото, сприймаються як належне, інші роблять з вас тупе посміховисько. 

Немає коментарів:

Дописати коментар